Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Lekárka 22 rán neodhalila, zistili to až pri pitve!

Dvere bytu, v ktorom zavraždili Ladislava K., sú stále zapečatené. Zobraziť galériu (2)
Dvere bytu, v ktorom zavraždili Ladislava K., sú stále zapečatené.

ROŽŇAVA - Brutalita vraha vyráža dych! V rožňavskom byte na sídlisku Juh našli v pondelok 22 ranami dobodaného bývalého kuriča pekární Ladislava K. (64). Doslova zarážajúce je, že privolaná lekárka pri obhliadke tela cudzie zavinenie nezistila!

Neznámy páchateľ obeť usmrtil bodno-reznými ranami niekedy minulý týždeň. Na tragédiu upozornil sused, pretože z bytu na piatom poschodí sa šíril neznesiteľný zápach. Privolaná lekárka z Nemocnice s poliklinikou sv. Barbory v Rožnave, ktorej meno však včera ešte nepoznal ani jej riaditeľ, známky cudzieho zavinenia nezistila. No našťastie nariadila aspoň pitvu, a tak byt policajti zapečatili.

"Výsledky pitvy potvrdili 22 bodno-rezných rán v oblasti hrudníka, brucha a chrbta," uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová. Ľahostajným postupom lekárky sa zrejme na podnet polície bude zaoberať Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Susedia dôchodcu nič podozrivé nepočuli, nevideli.

"Páchateľ a ani motív činu zatiaľ nie je známy. Prešetrujeme viaceré verzie," povedal krajský riaditeľ odboru všeobecnej kriminality v Košiciach Rudolf Pilarčík. Podľa predbežných zistení však jedna zo stôp vedie aj k častým pánskym návštevám obete. Muž býval v jednoizbovom byte sám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu