Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Vražda v Zamarovciach má už aj pokračovanie

Oliver G. spolu s ďalšími dvomi mužmi zavraždil Petra D. a zakopal ho na poli.
Oliver G. spolu s ďalšími dvomi mužmi zavraždil Petra D. a zakopal ho na poli.

TRENČÍN - Zrejme nemá na svedomí iba smrť človeka. Oliver G. (29) z Dubnice nad Váhom, ktorý je spolupáchateľom vraždy Dubničana Petra D. (†20), čelí niekoľko dní aj obvineniu z krádeže v istej trenčianskej herni. Oliver je jedným z troch mužov, ktorí pred šiestimi rokmi omámili liekmi, uškrtili a zakopali na poli v Zamarovciach Petra D. Jeho telo polícia vykopala v týchto dňoch.

Práve Oliver G. upozornil policajtov na mŕtvolu v poli. Vraždu spred šiestich rokov opísal v liste na rozlúčku pred tým, ako sa pokúsil o samovraždu. Oliver momentálne leží vo väzenskej nemocnici v Trenčíne. Informáciu, že práve on sa zúčastnil aj na krádeži takmer 250-tisíc Sk z herne v Trenčíne, potvrdila Novému Času aj Katarína Hlaváčová z trenčianskej krajskej polície.

Krádež sa stala v auguste 2004. Ohlásil ju krupier v spomínanej herni. Tvrdil, že ho prepadli ozbrojení páchatelia, vzali peniaze a zamkli ho na toalete. Neskôr policajti zistili, že krupier Ľuboš L. (27) si krádež vymyslel a vyšetrovateľ ho obvinil z krádeže a sprenevery. Až v týchto dňoch policajti pôvodné obvinenie zmenili a z krádeže v herni obvinili aj spomínaného Olivera G., Trenčana Marcela B. a Milana S. (29) z Trenčianskych Teplíc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu