Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík z Medzeva hodil mužovi do tváre sklo

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/KOŠICE – Z ublíženia na zdraví, vyhrážania ale aj krádeže obvinili Michala (18) z Medzeva. V stredu večer v chatrči napadol Jána (49), ktorý ho na polícii udal, že s kumpánmi kradol. Rozbitým sklom ho trafil do tváre pri oku.

Medzevčan prišiel okolo 20:30 k drevenej chatrči a rozbil okno. Jánovi sa viackrát vyhrážal zabitím, pretože ho oznámil na polícii. O polnoci sa k chatrči vrátil, zobral úlomok skla a hodil ho do muža. Trafil ho do tváre pri oku. Zranený muž sa bude liečiť sedem až desať dní. Michal spolu s Václavom (28) a Sebastiánom (31) vykrádali chaty.

Začiatkom týždňa sa najskôr vlámali do garáže v lokalite „Šugovská dolina“. Odtiaľ ani z drevárne ale nič nevzali. Do ďalšej chaty sa dostali cez sklad tuhého paliva. Ukradli elektromotory, fúrik, káble, štyri sekery, gril, sadu príbor, hrnce, kožušinovú vestu a nefunkčný samovar.

Ešte v pondelok alebo v utorok sa v tej istej lokalite vlámali aj do tretej chaty. Okrem náradia a príborov vzali aj luster a dve píly na drevo. Podľa košickej policajnej hovorkyne Jany Demjanovičovej, Michal skončil v policajnej cele s návrhom na väzbu, ďalších dvoch stíhajú na slobode.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu