Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Má polícia ketamínového útočníka?

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícia údajne zadržala muža, ktorý v Bratislave omámil niekoľko mladých žien pomocou ketamínu. Napísal to dnes Plus jeden deň. Možným páchateľom je podľa denníka bratislavský taxikár.

Konkurenčný denník Nový čas naopak uviedol, že zadržaný päťdesiatnik je podozrivý z toho, že sexuálne zneužil už omámenú obeť, samotné ketamínové útoky však na svedomí zrejme nemá.

Terčom vlaňajších ketamínových útokov v hlavnom meste sa stali najmenej tri mladé ženy a jedno deväťročné dievča. Páchateľ si zadovážil látku ketamín, ktorá sa využíva vo veterinárnom lekárstve, a vpichoval ju obvykle injekčnou striekačkou. Napadnuté ženy stratili vedomie a prebrali sa väčšinou bez osobných vecí, niekedy mali tiež podozrenie, že mohli byť zneužité.

"Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie sa nebudeme k veci vyjadrovať," povedal denníku Plus jeden deň bratislavský krajský policajný riaditeľ Pavel Brath.

V taxikárovom dome podľa Plus jeden deň urobila polícia prehliadku, ketamín však nenašli. Napriek tomu muža polícia obvinila zo sexuálneho násilia, pokračoval denník.

Nový čas naopak tvrdil, že taxikárov vzhľad nezodpovedá popisu ketamínového útočníka. Podozrivý muž podľa denníka mohol využiť situáciu a sexuálne zneužiť ženu omámenú ketamínom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu