Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ketamínový útočník policajtom stále uniká

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Polícii sa zatiaľ nepodarilo objasniť "ketamínové útoky" v hlavnom meste. Momentálne sa nedá povedať, či ide o jedného alebo viacerých páchateľov, uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Polícia zatiaľ nemá identikit páchateľa. Od polovice augusta evidujú štyri prípady, prvé tri obete boli mladé ženy, poslednou deväťročné dievča. Spoločné majú to, že u všetkých obetí zistili ketamín, ktorý im páchateľ pichol, právna kvalifikácia týchto útokov je však odlišná. Podľa Kurucovej prípad z augusta, keď obeť našli v blízkosti zastávky MHD pod Novým Mostom, vyšetrujú ako lúpež.

V októbri sa páchateľ, ktorý mladej žene neďaleko Hlavnej stanice zobral aj nohavičky, dopustil sexuálneho násilia. Aj tretí prípad sa odohral v blízkosti Hlavnej stanice, ten polícia rieši ako lúpež, posledný vyšetruje polícia ako obmedzovanie osobnej slobody.

Polícia opätovne žiada o pomoc verejnosť. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri vyšetrovaní, možno oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu