Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sneh v Bratislave: Havárie, zápchy, meškajúca MHD

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Husté sneženie, ktoré v noci na dnes zasiahlo najmä západné Slovensko, skomplikovalo život bratislavským vodičom. V hlavnom meste i jeho okolí sa ráno stalo viacero nehôd, výsledkom boli zápchy a zdržania.

Na svojich stránkach o tom informovalo Stella Centrum, ktoré monitoruje dopravnú situáciu na Slovensku. V Bratislave meškali aj pravidelné autobusové a trolejbusové spojenia. Na frekventovanej Dolnozemskej ceste v bratislavskej Petržalke sa ráno zrazilo viacero áut. Pre nehodu bol neprejazdný jeden cestný pruh v smere do centra, zdržanie vraj bolo minimálne.

Dve havarované autá zas skomplikovali premávku pri Ekonomickej univerzite v smere na Prístavný most. O niekoľko metrov ďalej pred rozdelením cesty na most Apollo a Prístavný most sa zase zrazili dva osobné automobily, vodiči sa pri prejazde týmto úsekom zdržali približne 15 minút.

Následky dopravnej nehody odstraňovali aj na starej seneckej ceste pred Bratislavou v smere z Bernolákova. Na frekventovanom úseku sa tvorili kolóny, vodiči by mali počítať aj s polhodinovým zdržaním. Snehová kalamita spôsobila podľa dopravného dispečingu aj meškanie viacerých autobusových a trolejbusových liniek.

"Niektoré sa môžu oneskoriť aj o hodinu," povedala službukonajúca dispečerka. Obyvateľom hlavného mesta odporučila v prípade možnosti uprednostniť električkové spojenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu