Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pátrajú po pirátovi, ušiel od ťažko zraneného!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/PREŠOV - Policajti pátrajú po bezohľadnom cestnom pirátovi. V obci Soľ (okr. Vranov nad Topľou) sa dnes ráno zrazil s osobným autom Daewoo Lanos, v ktorom sa ťažko zranil vodič (44) z Nižného Slavkova (okr. Sabinov). Vodič zatiaľ neznámeho pravdepodobne nákladného auta neposkytol pomoc a z miesta ušiel!

Ako uviedla polícia, doteraz neznámy vodič jazdil v smere od Vranova na Prešov a pri prejazde obce z doteraz presne nezistených príčin ľavou stranou vozidla narazil do ľavej strany oproti idúceho Daewoo Lanos. Po zrážke nezastavil, neposkytol pomoc zranenému a odišiel. Pri nehode utrpel vodič osobného auta podľa lekára ťažké zranenie s bližšie neurčenou dobou liečenia, pričom jeho stav zhodnotil ako veľmi vážny. Vodiča hospitalizovali na oddelení ARO.

Miesto nehody obhliadol znalec z odboru cestnej dopravy. Na mieste zaistili niekoľko vecných stôp, na základe ktorých predpokladá, že išlo o nákladné auto. Vranovskí dopravní policajti už začali trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví a neposkytnutia pomoci. Škody na osobnom aute odhadli na cca. 2 500 eur.

Polícia teraz žiada o akékoľvek informácie pri pátraní po neznámom vozidle alebo jazdnej súprave. „Pravdepodobne ide o menší valník s plachtou alebo bez plachty, červenej farby, ktoré má poškodený ľavý bok, Na vozidle by mali byť stopy po zrážke s osobným motorovým vozidlom modrej farby – tzv. oterové stopy,“ uviedla polícia vo svojej výzve. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť vypátrať vozidlo a vodiča, môžete oznámiť na ktoromkoľvek policajnom útvare alebo tel. čísle 158, informovala prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu