Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zverejnili foto bankového lupiča

Lupič prepadol pobočku banky na Blagoevovej ulici. Zobraziť galériu (5)
Lupič prepadol pobočku banky na Blagoevovej ulici.

BRATISLAVA – Lupiči v Bratislave si dnes privstali, policajti už od rána pátrajú po dvoch páchateľoch. Prvý vylúpili banku v Petržalke, druhý prepadol firmu na Jelenej ulici.

Štyridsiatnik maskovaný šatkou a šiltovkou prepadol pobočku banky na Blagoevovej ulici v bratislavskej Petržalke. Ako uviedla polícia,

páchateľ so zbraňou v ruke vošiel do pobočky okolo 9:00 a žiadal hotovosť. Z pobočky si odniesol doteraz nevyčíslenú sumu a ušiel na neznáme miesto. Počas prepadu nebol v pobočke žiadny klient, nikto zo zamestnancov neutrpel zranenia.

Podľa polície ide o muža vo veku približne 40 rokov, vysokého okolo 180cm, maskoval sa šatkou a šiltovkou na hlave, na sebe mal oblečenie tmavej farby.

Polícia po páchateľovi pátra, akékoľvek informácie k páchateľovi, jeho pohybu, či pobytu môžete oznámiť na číslo polície 158 alebo osobne na policajnom oddelení. Informovala o tom Tatiana Kurucová z policajného riaditeľstva.

Policajti pátrajú aj po druhom lupičovi, ktorý dnes krátko pred 8:00 lúpil v spoločnosti na Jelenej ulici v bratislavskej časti Staré Mesto. Ozbrojený muž vošiel do spoločnosti a chcel peniaze. Pracovníčka mu dala dva mobilné telefóny, páchateľ ušiel na bicykli. Incident sa zaobišiel bez zranení. Ako informoval policajný hovorca František Peczár, páchateľ bol asi 160 cm vysoký, mal asi 25 rokov, krátke svetlejšie vlasy. Oblečenú mal čiernu športovú bundu s bielym nápisom na chrbte. Bicykel bol čierno-oranžový. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné rovnako oznámiť na linke 158 alebo ktoromkoľvek policajnom oddelení.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu