Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Priateľkin sused mu rozpáral brucho!

Erik po útoku skončil v nemocnici. Zobraziť galériu (2)
Erik po útoku skončil v nemocnici.

PIEŠŤANY – Mladý muž (22) skončil včera večer na sídlisku Andreja Trajana v Piešťanoch s dorezaným bruchom. Podľa jeho priateľky Julky (25) len bránil budúcu svokru pred agresívnym susedom. Keď sa jej priateľ zastal, sused ho bodol dvakrát nožom do brucha. Mladá žena, ktorá čaká so svojím priateľom dieťa, má strach. Útočník aj po privolaní polície zostal na slobode.

Nevinná cesta z nákupu sa pre Erika skončila nešťastne. Pred vchodom do bytu mala trojica stretnúť suseda Tomáša (27). Priateľkyna matka ho údajne upozornila, nech nechá cudzie bicykle na pokoji. Tomášovi sa zjavne napomínanie nepáčilo a začal jej vulgárne nadávať. Po tom ako sa jej Erik zastal, sa strhla šarvátka, pri ktorej ho Tomáš nožom dvakrát bodol do brucha a po útoku ušiel.

„Polícia prišla asi po siedmich minútach,“ vraví Julka. „Vypočuli nás a Erika odviezli do nemocnice. Ale útočníka nikto neprenasledoval.“

Podľa jej ďalších slov sa s agresívnym susedom stretli neskôr v nemocnici, kam prišiel na ošetrenie. „Tvrdil, že ho niekto napadol a na viac si nepamätá,“ hovorí ďalej mladá žena pre piesanskytyzden.sk. Znovu zavolala policajtov. „Policajti prišli do nemocnice, vypočuli ho, ale nezatkli a on odišiel po svojich,“ krúti neveriacky hlavou nešťastná Erikova priateľka, ktorá má z útočníka strach.

Trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová dnes popoludní k činu poslala nasledovné vyjadrenie: "Polícia bola privolaná na miesto incidentu a zraneného muža naši policajti odviezli do nemocnice. Vo veci vykonávame šetrenie z podozrenia pre ublíženie na zdraví, výtržníctva a nebezpečného vyhrážania."


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu