Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Červená a alkohol sa stratili zo spisu poslanca!

PIEŠŤANY – Incident mestského poslanca sprevádza viacero podozrení. Hliadka mestskej polície zastavila v noci z utorka na stredu auto. Vodič išiel na červenú. Stanoviská mestskej a štátnej polície sú rôzne.

Poslanec mal v stredu asi štvrťhodinu po polnoci spáchať hneď niekoľko priestupkov. Kvôli jazde na červenú ho zastavila hliadka mestskej polície. Tá člena zastupiteľstva riešila ako ktoréhokoľvek smrteľníka.

"V zázname máme uvedené, že prešiel autom na červenú," potvrdil náčelník Marcel Mihálik.

V dychu poslanca našli takzvaný zvyškový alkohol. Mestskí policajti podľa neho zbadali auto rútiace sa cez križovatku na červenú, pustili sa za ním a dostihli ho na sídlisku Adam Trajan.

Prípad potom prevzala štátna polícia. Podľa krajského hovorcu Ľuboša Homolu dostal vodič pokutu 60 eur. Hliadka obvodného oddelenia však prišla s inou verziou, ako ich kolegovia z mestskej polície.

„Zistili, že na vozidle nemá platnú STK, dostal pokutu, ktorú nemal v hotovosti pri sebe, preto mu zadržali vodičský preukaz a vystavili mu náhradný doklad, na ktorý môže 15 dní jazdiť, kým nevyplatí pokutu," povedal Piešťanskému týždňu Homola.

Teda ani slovo o nerešpektovaní semaforov či alkohole. Informácie zverejnila internetová stránka www.piestanskytyzden.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu