Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Neuveriteľné: Alarmom chránia psy pred zjedením!

KROMPACHY - Je to hrozné: koterce musia zabezpečovať alarmami! Len tak majitelia aj veľkých psov znížia riziko, že prídu o svojich miláčikov.

V Krompachoch sa totiž neuveriteľne rozmohli nájazdy surovcov. Nešetria ani ušľachtilé plemená, ktoré doslova zoderú z kože a psy skončia na pekáči! Za vlaňajšok má podobné trpké skúsenosti vyše 20 psičkárov!

Polícia je na brutálnych vrahov psov, ktorých škrtia oceľovými slučkami na dlhej železnej tyči, prikrátka. Dávnejšie síce rozložila jednu bandu takýchto "gurmánov", no štvornohý priateľ bez stopy zmizol aj miestnemu zástupcovi riaditeľa obvodného oddelenia polície! Najčerstvejší prípad ohlásil Štefan Cupper: "Po našom Benym, huskym kríženom s vlčiakom, zostala v búde len kaluž krvi. Museli ho sadisticky dobodať!"

Zdesení Krompašania si teraz stále častejšie montujú alarmy so svetelnou a zvukovou signalizáciou. "Psy nechránia nás, ale my ich," vraví Vladislav Probala. Jeho statný a krásny vlčiak v septembri prežil akoby zázrakom: "Nášho Fica ukradli. Zobudili sme sa na hrozný štekot. Viedli ho na dlhej tyči a šiju mal celú skrvavenú. Keď sme zlodejov prenasledovali, ušli. Z rán sa zotavoval skoro mesiac!"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu