Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Zlodeji a vandali sa dnes v noci zamerali na autá

BRATISLAVA/PREŠOV - Štyri zaparkované autá niekto poškodil v noci z piatka na sobotu na Justičnej ulici v Prešove. Na Škode Octavia combi poškodil ľavé bočné spätné zrkadlo, na Volkswagene Touran poškodil obe bočné spätné zrkadlá, v strede prednej kapoty prehol plech a rozbil kryt pravého predného hmlového svetla.

Na Škode Felicia poškodil pravé bočné spätné zrkadlo, ohol stierač na zadnom okne a ukradol anténu zo strešného držiaka. Na Renaulte Scenic poškodil bočné ľavé spätné zrkadlo a odlomil ramienko zadného stierača. Celkovo je škoda takmer tisíc eur. Informovala o tom prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.

V sobotu v noci rovnako v Prešove na Lesnej ulici niekto poškodzoval a vykrádal autá. Z desiatich vozidiel, ktoré stáli pri ceste, postupne vypáčil a ukradol emblémy. Išlo o rôzne typy a značky áut, ako napríklad Volkswagen Sharan, Škoda Fabia, Renault Megane, Citroën C3, Peugeot Boxer, Škoda Octavia, Kia Ceed, Nissan Allmera či Suzuki Swift.

Krádežou a poškodením vozidiel vznikla ich majiteľom škoda asi za 2 800 eur. Následne z Lesnej páchateľ prešiel na Orgovánovú, kde z ďalších ôsmich zaparkovaných áut postupne vytrhol emblémy, tentoraz z Renaultu Megane Scenic, Suzuki Ignis, Mazdy Premacy, Škody Felicia, Renaultu Clio Thalia, Mazdy 323F, Nissanu Allmera a Opla Vectra.

Majiteľom áut vznikla škoda za 3 920 eur. Taktiež v sobotu v noci odišiel neznámy páchateľ z Vyšnej Šebastovej v prešovskom okrese bohatší o skúter. Zlodej zvesil zadnú drevenú bránu z pántov a z pozemku rodinného domu ukradol žltý vodný skúter Bombardier XP 900 na dvojkolesovom podvozku. Krádežou vznikla 40-ročnému majiteľovi škoda za šesťtisíc eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu