Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Na vláde ponúkali minerálku Smer proti kríze!

Minerálka Smer proti kríze
Minerálka Smer proti kríze (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Novinárom dnes na Úrade vlády ponúkli minerálnu vodu s logom Smer proti kríze. Pri dlhom čakaní na záver koaličnej rady síce občerstvenie potešilo, ale vynorila sa otázka, či vládny Smer-SD chce takto novinárov získať na podporu jeho kandidátov vo voľbách do Európskeho parlamentu.

Šéf tlačového a informačného odboru Úradu vlády Braňo Ondruš konštatoval, že novinárom chceli poskytnúť počas dvojhodinového čakania aspoň základné občerstvenie. "Keďže rokovanie zvolával Smer-SD, tak minerálky ponúkla novinárom Katka Kližanová-Rýsová."

Hovorkyňa strany Smer-SD Katarína Kližanová-Rýsová uviedla, že rokovanie koaličnej rady je straníckou záležitosťou a novinárom chcela poskytnúť aspoň základný komfort. "Tak som si dovolila priniesť minerálku, na ktorej je spomínaná etiketa. Minerálku si dal vyrobiť líder kandidátky strany Smer-SD pre voľby do EP Boris Zala pre potreby svojej kampane."

Pripomenula pritom, že novinárom už priniesla "koláče od mamy aj svokry" a dodala, že "žiadny iný zámer, ako poskytnúť novinárom základný komfort, v tom naozaj nebol."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu