Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragický zber železa, dieťa našli mŕtve!

PREŠOV - Keď sa matka vybrala s deťmi na staré železo, netušila, že o jedno príde. Pri zberaní šrotu zistila, že jej dcérka chýba. Po hodinách hľadania dieťa (†5) objavili pod kopou odpadu.

Žena pochádzala z Pušoviec a vybrala sa s dvomi deťmi do susednej obce Kuková v Prešovskom okrese. Cieľ mali jasný – veľká hromada odpadu pri ceste. Kým si chystala šrot, deti bezstarostne behali po okolí.

Zrazu zistila, že vidí iba syna (10). Dievčatko nie. Nevedeli ju nájsť. Poslala teda chlapca do susednej dediny po otca. Nech im príde pomôcť. Syn prišiel domov až večer. Otec okolo 21. hod. zalarmoval preto políciu.

Policajti začali tiež prehľadávať okolie a hromadu odpadu. Jeden z nich začal prezeral aj cestný priepust pod touto kopou. Na jeho dne zrazu uvidel malé telíčko. Záchranka dorazila však už neskoro. Dievčatku nebolo pomoci.

Na hlavičke malo veľkú otvorenú tržnú ranu. Iné zranenia zistí až pitva a hlavne určí jej príčinu smrti. Z Prešova o tragédii informoval policajný hovorca Daniel Džobanik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu