Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vydierač: Dom ti vyletí do vzduchu a dlh si odpracuješ telom!

SPIŠKÁ NOVÁ VES – Ján (36) z Cejkova sa najprv mladej žene vyhrážal cez telefón. Išlo o dlh. Potom pritvrdil. Prišiel pred dom. Spustil vulgárny krik, že jej ho podpáli a vyhodí do vzduchu. A dlžné peniaze si vo vodorovnej polohe odpracuje vlastným telom!

Policajti ho už chytili a obvinili zo zločinu vydierania. Už v novembri začala dievčina (21) zo Smolníckej huty dostávať od neho výhražné telefonáty a SMS. Chcel, aby mu vrátila 332 eur. Tie jej mal dať, aby sama vo finančnej tiesni vyrovnala iný dlh.

To mu nestačilo. Sadol s doposiaľ neznámym mužom do auta. Priviezol sa pred dom, kde žena býva. Potom, ako vyšla na priedomie, jej začal vulgárne nadávať. Vyhrážal sa jej, že ak mu do 24 hodím nevráti dlh a úroky z omeškania vo výške 166 eur, tak podpáli a vyhodí do vzduchu ich rodinný dom. A dodal, že dlžnú sumu si odpracuje vlastným telom. Po vyhrážkach nastúpili do auta a odišiel.

Obvineného stíhajú na slobode. Ak mu dokážu vinu, hrozí mu väzenie na dva až šesť rokov. Z košického policajného riaditeľstva informovala Jana Mésarová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu