Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Maďar nedal na košickej križovatke prednosť: 3 zranení

KOŠICE – Dopravné značky, aké máme Slovensku, platia zrejme aj v Maďarsku. Nie je však zatiaľ známe, prečo 36-ročný Maďar nedal na košickej križovatke prednosť mladej vodičke, ktorá išla po hlavnej ceste. Výsledkom zrážky sú traja zranení. Maďarskému vodičovi sa nestalo nič.

Polícia ho však obvinila z ublíženia na zdraví, za čo mu hrozí až päť rokov väzenia. Nehodu spôsobil včera asi hodinu po polnoci na križovatke ulíc Toryská a Trieda SNP.

V svojom Seate Cordoba Maďar nedal prednosť Gabriele (25) z Košíc, ktorá sedela za volantom Kia Ceed. Z ľahkých zranení sa dievčina bude liečiť asi mesiac.

Maďarove dve spolujazdkyne z Košíc (33, 36) sa tiež zranili. Jedna ľahko, liečiť sa bude asi tri týždne. Druhá však skončila s ťažkými zraneniami, z ktorých sa bude zotavovať pol roka.

Alkohol u vodičov polícia nezistila. Obvinený Maďar je stíhaný na slobode. Na Seate Cordoba vznikla škoda 3000 eur (90.378,-Sk), na Kia Ceed 11.300 eur (340.424,- Sk). Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu