Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nad hlavu zodvihol 100-kilovú činku!

Podpredseda vlády P. Csáky Zobraziť galériu (4)
Podpredseda vlády P. Csáky

KLENOVEC - Podpredseda vlády Csáky dostal nad hlavu metrák. Úctyhodný výkon s činkami dokázal včera v Klenovci, kam zavítal pozrieť si, ako pokračuje realizácia projektov na podporu Rómov.

Najlákavejším bodom jeho programu malo byť stretnutie zoči-voči v posilňovni s majstrom v kulturistike A. Cibuľom. Ten však zmizol, musel sa hlásiť na úrade práce.

Skôr, než sa Csáky do Klenovca dostal, musel vo Zvolene vymeniť pokazený bavorák. Napriek tomu prišiel včas. Jediný, kto chýbal, bol klenovský rodák Cibuľa. Z prostriedkov vlády mu ako športovcovi, žijúcemu v skromných pomeroch, vyčlenili 160 000 Sk a dostane aj nový byt. "Je to majster Európy, je správne ho podporiť," uviedol Csáky. To ešte netušil, že v posilňovni bude sám, a zacvičiť si môže jedine pri obrázku Cibuľu. "S posilňovaním som začal pred 25 rokmi, teraz som už slabší, ale niečo vám predvediem," sľúbil Csáky a svižne zdvihol nad hlavu 100-kilovú činku. Pred jeho odchodom sa našiel aj Cibuľa. Vystúpil z mercedesa spolu s manažérom a oznámil: "Bol som na úrade práce vybavovať papiere".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu