Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

AKTUÁLNE Tragický záver MIMORIADNEHO pátrania! Matej sa našiel, žiaľ, neskoro

(Zdroj: FB/Záchranný Systém Slovensko)

BRATISLAVA - Zúfalá rodina úpenlivo pátrala po 31-ročnom Matejovi, ktorý ráno odišiel z domu a nikomu nedal o sebe vedieť. O pár hodín prišla zdrvujúca správa. Matej sa našiaľ, žiaľ, neskoro.

Polícia včera ráno zverejnila mimoriadne pátranie po 31-ročnom Matejovi G., ktorý odišiel z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto. Rodine o sebe nedal žiadne informácie, a preto sa o neho báli.  "Nezvestný by sa mal pohybovať na motorovom vozidle Volkswagen Caddy bielej farby s írskym evidenčným číslom," poznamenala polícia.

archívne video

Po 34-ročnom mužovi pátrajú desiatky policajtov i za pomoci vrtuľníka (Zdroj: Policie České republiky)

O pár hodín však prišla zdrujúca správa. Matej sa našiel, žiaľ, neskoro. "Muž bol nezvestný od ranných hodín a jeho pohyb nebol známy. Náš tím vyrazil krátko po 17:00 na miesto bydliska. Na pomoc prišli aj Bratislavská kynologická záchranárska brigáda. Pátranie bolo v koordinácii s OKP Oddelenie Pátrania OR PZ Malacky Polícia SR - Bratislavský kraj. Počas presunu už boli prehľadávané možné miesta a cesty, následne bolo spozorované vozidlo, ktoré sedelo s popisom vozidla nezvestnej osoby. Nezvestná osoba bola nájdená avšak už neskoro," informoval o tom Záchranný systém Slovensko na sociálnej sieti. 

Viac o téme: PátraniePolícia Matej G.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu