Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

VIDEO brutálnej bitky v strede cesty v Bratislave: Autá prechádzali bez povšimnutia! Polícia sa prípadom zaoberá

(Zdroj: reprofoto FB/Michal -Ligac)

BRATISLAVA - Brutálna bitka sa strhla medzi dvomi mužmi v Bratislave na Jungmannovej ulici. Opitý muž mal chodiť po vozovke a udierať do motorových vozidiel. Jeden z účastnených sa ho preto pokúsil zastaviť a strhla sa hrôzostrašná bitka. Autá najprv prechádzali len okolo, až následne skupinka ľudí muža odtrhla.

Na videu, ktoré sa podarilo zachytiť jednému z účastníkov, je vidieť, ako sa medzi dvomi mužmi strhla brutálna bitka. Päsťami sa udierali priamo v strede cesty, kde okolo prechádzali ďalšie autá. Až následne jedno z nich zastavilo, aby mužovi pomohlo a odtrhli ich od seba. Následne k nim pribehli aj ďalší okoloidúci a opitého muža sa podarilo dostať preč z vozovky.

Podľa bratislavskej polície incidentu, ktorý sa stal včera krátko pred 14:30 na Jungmannovej ulici predchádzalo, vyčíňanie opitého mladíka. "Ten mal v zmysle oznámenia chodiť po vozovke, obmedzovať vodičov motorových vozidiel, udierať do vozidiel a mal mať aj fyzický konflikt s jedným z vodičov. Policajti po príchode na miesto poskytli pomoc kolegom z mestskej polície pri spacifikovaní muža, ktorý kládol aktívny odpor. Muž bol následne podrobený vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tá skončila s výsledkom 1,60 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje hodnotu 3,33 promile," informovali o tom na sociálnej sieti.

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci "trestného činu výtržníctva, objasňovaním presných príčin a okolností tohto prípadu ako aj vyvodením trestno právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa policajti intenzívne zaoberajú," dodali v závere.

Viac o téme: AutáPolícia BitkaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu