Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Polícia odhalila vodiča s celoživotným zákazom šoférovania: Nafúkal takmer 4 promile!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

NITRA - Policajti v Nitrianskom kraji počas víkendu odhalili štyroch vodičov, ktorí šoférovali opití. V obci Kava v okrese Komárno kontrolovali 56-ročného vodiča, u ktorého dychová skúška odhalila 3,67 promile alkoholu v dychu. Policajti zároveň zistili, že muž má od roku 2016 uložený doživotný zákaz viesť motorové vozidlá, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

V Nových Zámkoch kontrolovali policajti 54-ročného vodiča vozidla, ktorý nafúkal 2,15 promile. Vzápätí zistili, že aj tento vodič má do augusta 2024 uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá.

archívne video

Mladá vodička šoférovala pod vplyvom alkoholu: Jej spolujazdkyňa nafúkala ešte viac (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

Ďalších dvoch opitých vodičov policajti odhalili v Nitre a Zlatých Moravciach. V Nitre nafúkal 49-ročný vodič 1,35 promile, v Zlatých Moravciach si 53-ročný vodič sadol za volant s 2,75 promile alkoholu.

Všetci štyria vodiči skončili v policajnej cele. Čelia obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Viac o téme: Alkohol za volantomPolícia Zákaz šoférovať
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu