Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Dráma v Hlohovci: Muž sa vyhrážal, že podreže svoje deti (2,5)!

Policajti vedú 36-ročného muža, ktorý sa vyhrážal smrťou svojich detí Zobraziť galériu (2)
Policajti vedú 36-ročného muža, ktorý sa vyhrážal smrťou svojich detí (Zdroj: foto: tv markíza)

HLOHOVEC – Desivú rukojemnícku drámu prežili dnes dve maličké deti a ich matka. Opitý otec (36) v byte na sídlisku v Hlohovci násilím zadržiaval svoje deti (2,5). Družke sa vyhrážal cez telefón. Chcel, aby sa už domov nevracala, ak tak urobí, podreže ich deti. Od policajtov mal dokonca žiadať zbraň.

Nepredstaviteľnú drámu zažilo dvojročné dievčatko so svojim päťročným bračekom. Otec svoje deti dve hodiny zadržiaval v byte na prízemí. Policajnými páskami uzavreli policajti ulicu.

Opitý násilník bol so svojimi deťmi sám. Podľa TV Markíza volal družke na mobil a oznámil jej, aby už domov nechodila. Ak tak urobí, vraj deti podreže.

Dráma v Hlohovci: Muž
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Muž mal z okna vyhodiť papierik, prostredníctvom ktorého pýtal od policajtov zbraň – pištoľ devinu so zásobníkom. Policajti preto dlhšie čakať nemohli, na miesto rukojemníckej drámy prišiel aj vyjednávač. Po dvoch nesmierne dlhých hodinách násilník nakoniec dvere otvoril. Muži zákona ho spacifikovali.

K vydeseným detičkám prišla hneď matka a rodina. Braček so sestričkou sú v poriadku. Podľa televízie páchateľ bol v podmienke, teraz je v policajnej cele, zrejme skončí vo väzbe. Neboli to jeho prvé vyhrážky voči družke. Pred rokom tak mal robiť tiež.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu