Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pred spoločným rokovaním vlády v Michalovciach uzatvoria parkoviská v centre mesta

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Tasmania Parking Fails/Shane Smith)

MICHALOVCE - V súvislosti so štvrtkovým (11. 4.) stretnutím členov slovenskej a ukrajinskej vlády v Michalovciach budú v meste dopravné obmedzenia. Samospráva informovala na sociálnej sieti, že v meste uzavrú viaceré parkoviská už v stredu. Dôvodom uzávery sú bezpečnostné opatrenia v súvislosti s výjazdovým rokovaním slovenskej a ukrajinskej vlády.

Uzavretý bude vjazd na parkovisko za obchodným domom Dodo a mestským úradom na ulici Kpt. Nálepku, vjazd k budove Zlatého býka, parkovisko pred budovou Mestského kultúrneho strediska a poliklinikou, ako aj úsek Duklianskej ulice smerujúci k centrálnej mestskej zóne. Uzavretie parkovísk sa začne 10. apríla o 16.00 h a potrvá až do 11. apríla 18.00 h.

V Michalovciach sa budú členovia slovenskej a ukrajinskej vlády vo štvrtok zaoberať projektami cezhraničnej spolupráce, dopravnými prepojeniami a spoluprácou v oblasti energetiky. Ministri sa budú zaoberať aj obranným priemyslom, spoluprácou pri odmínovaní ukrajinských území či logistickou podporou. Jednou z hlavných tém stretnutia bude aj obnova Ukrajiny. V rámci podujatia budú ministri tiež rokovať o problematike poľnohospodárstva či školstva.

Viac o téme: ParkoviskoVládaRokovanie Michalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu