Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dráma vo vlaku! Náhla smrť cestujúceho, muža našli už len nehybne ležať v bezvedomí: Mrazivé detaily

(Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Skutočná dráma sa stala 2. apríla približne o polnoci v medzištátnom vlaku, ktorý smeroval z Humenného do Prahy. Na stanici v Liptovskom Mikuláši našli nehybne ležať muža, ktorý, žiaľ, vo vlaku náhle zomrel. Čo sa odohralo?

archívne video

Kuriľáka vo vlaku OKRADLI: Drsná hádka v kupé skončila bizarným prekvapením! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Obyčajná cesta vlakom sa pre mnohých skončila skutočnou drámou. Vo vlaku v smere z Humenného do Prahy totiž náhle zomrel muž. Našli ho nehybne ležať vo vlaku v bezvedomí. Ako sa nám podarilo zistiť, muž sa na nevoľnosť sťažoval ešte predtým na stanici Kysak, kde mu vlakový personál privolal rýchlo zdravotnú pomoc.

"Lekár ho vyšetril, no prevoz do nemocnice odmietol a pokračoval vo svojej ceste vo vlaku," potvrdila Železničná spoločnosť Slovensko. O viac ako hodinu nato ho našli pred stanicou Štrba už bezvládne ležať v bezvedomí. Vlakový personál mu okamžite poskytoval prvú pomoc až do príchodu záchranky v Liptovskom Mikuláši. Privolané záchranné zložky mu už, žiaľ, nedokázali pomôcť.

"Lôžkový vozeň bol pre potreby policajného vyšetrovania vyradený v stanici Liptovský Mikuláš a po zdokumentovaní udalosti odstavený na dezinfekciu v stanici Vrútky. Vlaková doprava pre túto udalosť nebola prerušená. O cestujúcich sme sa postarali aj v tejto tragickej situácii. Vlak EN 442 fungoval ako za bežnej prevádzky a všetkým cestujúcim z lôžkového vozňa sme zabezpečili náhradné miesta v 1. triede vlaku Ex 622 TATRAN (Martin 4:47 – Bratislava hl. st. 7:33)," informovala o tom Železničná spoločnosť Slovensko.

Vlak mohol opustiť stanicu v Liptovskom Mikuláši až o 4 ráno. Meškanie vlaku tak bolo 218 minút. "V dôsledku tejto mimoriadnej udalosti boli dva osobné vlaky v úseku Čadca – Skalité odrieknuté. Ostatné vlaky Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) neboli touto udalosťou výrazne zasiahnuté," dodala Železničná spoločnosť Slovensko.

Viac o téme: VlakBezvedomieHumennéPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu