Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragická smrť len 20-ročného športovca! O život ho pripravila brutálna nehoda: Auto ostalo na šrot

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Polícia SR - Nitriansky kraj )

NOVÝ TEKOV - Tragická dopravná nehoda sa stala v nedeľu 24. marca. Vodičovi osobného auta vbehla do cesty lesná zver, pričom pri snahe vyhnúť sa jej, vpálil do stromu. O život prišiel len 20-ročný spolujazdec. Podľa našich informácií malo ísť o nadaného športovca Martina.

archívne video

Nehoda na bratislavskej diaľnici D1 (Zdroj: Tip čitateľa)

Len 20-ročný Martin mal celý život pred sebou. Ako žiakovi a nádejnému športovcovi sa mu podarilo získať niekoľko ocenení v jude. Neskôr pracoval ako rozvozár v miestnom podniku. Nikoho by ani len nepadlo, že o život ho pripraví brutálna tragédia.

V osudný deň (24. marca 2024) sa viezol ako spolujazdec vo vozidle Peugeot 406. Vo večerných hodinách vodičovi auta na ceste I/76 medzi obcami Nový Tekov a Malé Kozmálovce vbehla do cesty lesná zver. V snahe vyhnúť sa nárazu vodič auta strhol volant mimo cesti, kde vpálil do stromu.

Tragická smrť len 20-ročného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

"Vo vozidle sa nachádzala okrem vodiča ešte jedna osoba. 20 ročný spolujazdec, žiaľ, utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Policajti vodiča podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenie. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragickej nehody sú predmetnom vyšetrovania polície," informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Tragická smrť len 20-ročného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Spolujazdcom mal byť práve nadaný športovec Martin. Blízky sa z jeho náhlej smrti nevedia spamätať. "Hovorí sa, že rána bývajú krajšie, ale toto ráno ma zabolelo najviac. Bol si môj obľúbený taxikár, po novom aj rozvozár. Odpočívaj v pokoji. Nikdy na Teba nezabudneme," napísal jeho kamarát na sociálnej sieti.

Na talentovaného chlapca spomína aj jeho klub Judo Levice. "Náš kamarát, bývalý judista Martin, nás nečakane opustil vo veku 20 rokov. Jeho úsmev, dobré srdce a ochota pomáhať bude v tomto pozemskom svete veľmi chýbať. Navždy zostaneš v našich srdciach a spomienkach," poznamenali. Zároveň informovali, že pre Martinovu rodinu usporiadali zbierku. "Pre Martinovu rodinu, ktorá je v ťažkej životnej situácii, priatelia zriadili finančnú zbierku v miestnom podniku TriP street food & pub (Mlynská 2238, Levice), kde Martin robil rozvozára," dodali.

Viac o téme: NehodaNový TekovLesná zverŠportovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu