Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tragický záver pátrania! Mária (†28) zo Šurianok bola nezvestná viac ako dva mesiace, našli ju mŕtvu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj, Nitriansky Kraj)

NITRA - Tragický záver pátrania. Po viac ako dvoch mesiacoch sa podarilo nájsť nezvestnú 28-ročnú Máriu Č. zo Šurianok, ale, žiaľ, neskoro. Informuje o tom na sociálnej sieti Záchranný Systém Slovensko.

archívne video

Chrapúnstvo v priamom prenose! Namiesto pomoci bezvládneho kolobežkára okradol (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky )

Mária bola bol nezvestná od 6. januára, kedy odišla v osobnom motorovom vozidle Seat Leon z miesta trvalého bydliska približne o 21.00 h. Jej vozidlo sa našlo 7. januára v čase okolo 12.00 h pri rieke Nitra v obci Výčapy - Opatovce. Nitrianska polícia následnej po nej vyhlásila pátranie a žiadala verejnosť o pomoc.

Viac ako dva mesiace bolo pátranie po Márii neúspešné. V utorok (19. 3.) neskoro večer však oznámil Záchranný systém Slovensko smutnú správu. "S ľútosťou oznamujeme, že Mária Č. sa našla, no žiaľ, neskoro. V mene celého tímu Záchranný Systém Slovensko a všetkých členov Záchranný systém Slovesko - Pátranie po osobách vyjadrujeme rodine a priateľom úprimnú sústrasť," napísal na sociálnej sieti.

Mária Č.
Zobraziť galériu (2)
Mária Č.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Viac o téme: Mária Č.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu