Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kauza masturbátora z nitrianskej MHD opäť ožíva! Polícia pátra po autorovi videa, ktorý ho natočil

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - Na mladého muža, ktorý v autobusoch nitrianskej MHD masturbuje, upozornila v skupine na sociálnej sieti ešte v januári neznáma osoba, ktorá ho pri nevhodnom správaní nakrútila. Nitrianska polícia teraz hľadá autora videa, ktorý svojím svedectvom môže pomôcť pri objasnení trestného činu.

Na sociálnej sieti v skupine "Klokočina - problémy obyvateľov" sa objavil ešte v januári príspevok s fotkou a videom, v ktorom upozorňuje na mladého muža s nevhodným správaním. "Dávajte si pozor, tento dotyčný masturbuje v autobusoch, zdržuje sa v centre mesta a hovorí po ukrajinsky. Toto video bolo natočené v MHD cestou od OC Mlyny a vystúpil na Čajkovského ulici. Má asi okolo 18-20 rokov, vlasy nosí stále v copíku," uviedla neznáma osoba.

Kauza masturbátora z nitrianskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Keďže to uverejnil "Anonymný účastník" skupiny, polícia v Nitre žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po osobe, ktorá vyhotovila kamerový záznam zachytávajúci protiprávne konanie. "Videozáznam zachytáva osobu mužského pohlavia, ktorá počas jazdy v autobuse mestskej hromadnej dopravy Nitra vyvolávala verejné pohoršenie. Táto osoba svojím svedectvom môže pomôcť pri objasnení trestného činu výtržníctva," vysvetľuje polícia.

Ozvať sa môžete polícií na známom čísle 158 alebo na telefónnom čísle 0961 573 948, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.

archívne video

Nechutné video z centra Bratislavy: Muž masturboval za bieleho dňa na chodníku! Videli ho aj deti (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: MasturbovanieNitraKlokočina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu