Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovská tragédia na koľajniciach pri Liptovskom Mikuláši: Vlak zrazil matku s dieťaťom

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Polícia SR - Žilinsky kraj)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Na železničnej trati pri Beňadikovej v okrese Liptovský Mikuláš došlo v sobotu k stretu osobného vlaku s dvomi osobami. Obrovská tragédia sa stala na vlakovom úseku Liptovský Hrádok - Liptovský Mikuláš.

Podľa informácii TV Joj sa pred prichádzajúci vlak postavila žena s dieťaťom v náručí. Náraz neprežili. K tragickej zrážka došlo približne o 16:30 na trase Liptovský Hrádok - Liptovský Mikuláš. Na miesto sa okamžite dostavili všetky záchranné zložky, policajné hliadky a tím posttraumatickej intervenčnej starostlivosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Obrovská tragédia na koľajniciach
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR - Žilinsky kraj)

"Dnes sme z tiesňovej linky 112 v podvečerných hodinách prijali oznámenie, že na železničnej trati pri obci Beňadiková, okres Liptovský Mikuláš došlo k stretu vlaku s dvomi osobami. Na miesto sa okamžite dostavili všetky záchranné zložky, policajné hliadky a tím posttraumatickej intervenčnej starostlivosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. V súčasnosti na mieste vykonávame všetky potrebné prvotné úkony s cieľom riadneho zdokumentovania skutku a určenia právnej kvalifikácie," informovala hovorkyňa žilinskej polície Gabriela Kremeňová.

Vzhľadom na citlivosť prípadu nebude polícia k predmetnej udalosti žiadne bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania.

Viac o téme: Liptovský MikulášLiptovský Hrádok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu