Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragédia, ktorá zasiahla celú obec Beňadiková: K celej udalosti sa vyjadrila sestra, prosí o pomoc dobrých ľudí!

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj, Z.Š.H.)

BEŇADIKOVÁ - Tragédia, ktorá otriasla celou obcou Beňadiková. Zúfalý čin, pri ktorom sa matka s dcérou postavila pred prichádzajúci vlak si nevie vysvetliť ani starosta obce. Podľa neho išlo o normálnu rodinu, ktorej sa však narodila dcéra s vážnym zdravotným postihnutím. K tragickej udalosti sa vyjadrila aj sestra nebohej, ktorá teraz prosí dobrých ľudí o finančné prostriedky pre siroty.

Zúfala matka sa postavila pred idúci vlak, ktorý mal v Liptovskom Mikuláši cieľovú stanicu. Rušňovodič spozoroval ženu v koľajisku, no tragédii už nedokázal zabrániť. Obete sa policajtom podarilo identifikovať pomerne rýchlo, lebo žena mala pri sebe doklady. K zúfalému činu sa odhodlala zrejme po dlhoročnom trápení, no polícia motív zúfalého činu bližšie nešpecifikovala pre citlivosť prípadu. 

Žena neprežila pád z poschodia obytného domu v bratislavskom Pentagone (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

K tragédii sa na sociálnej sieti vyjadrila sestra nebohej, ktorá prosí všetkých dobrých ľudí o finančnú pomoc pre manžela a najmä deti, ktoré sa zo dňa na deň stali sirotami. "Prihováram sa vám v tragickej veci; zrážka vlaku mojej sestry Zuzky a neterky Patinky. Je priam neuveriteľne ako sa ľudia spoja v takýchto ťažkých chvíľach a chcú pomôcť. Pomôcť akokoľvek. Teraz však chcem upozorniť na to, že po Zuzke neostali len Lucka (9r.) a Šimonko (5r.) ale aj Alenka (18r.) ktorá študuje na strednej škole a bez finančných prostriedkov odchádza z bytu a Maťko (24r.) ktorý tiež odchádza z bytu", napísala. 

Siroty nielenže prežívajú obrovský smútok za matkou a sestrou, ale nevedia si predstaviť, ako zvládnu presťahovanie do nájomných bytov bez veľkých úspor. Ako napísala sestra, po matke Zuzke ani nič nezdedia, pretože nič nevlastnila. Prosí preto všetkých dobrých ľudí, aby pri zbierke, ktorú usporiadala zdrvená obec mysleli aj na jej dve už dospelé deti, ktoré tiež prišli o matku a v týchto chvíľach potrebujú pomoc. Známi jej pod príspevkom vyjadrujú úprimnú sústrasť a zdôrazňujú, že pomoc potrebujú nielen dve malé deti, ale aj dve dospelé deti, pretože sú stále "deťmi" a rovnako "prišli o nájvzácnejšieho človeka, o matku".

Viac o téme: TragédiaVlakBeňadiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu