Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Cestní piráti na cestách: VIDEO šialenej jazdy! Uháňali si to neuveriteľnou rýchlosťou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

NITRA - Cestní piráti to tentokrát poriadne prehnali. Na slovenských cestách si to uháňali obrovskou rýchlosťou. Jednému dokonca namerali o 111 km/h viac, ako je maximálna povolená rýchlosť. Muži zákona okamžite vodičov zastavili.

Jedného z vodičov, ktorý si to uháňal obrovskou rýchlosťou, namerali v nedeľu na obed na úseku diaľnice D1 smer Bratislava. Podľa mužov zákona mal prekročiť maximálnu povolenú rýchlosť o viac ako 111 km/h. "V čase obeda hliadkou bratislavskej dopravnej polície nameraný vodič motorového vozidla zn. VW. Svojou jazdou prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 111km/h. Za tento priestupok bol hliadkou vyriešený na mieste uložením blokovej pokuty," poznamenali muži zákona. Dokonca zverejnili aj video jeho šialene rýchlej jazdy.

Policajti namerali vodiča, ktorý prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 111km/h (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Ďalšieho vodiča sa podarilo policajtom namerať z Oddelenia cestného dozoru a špeciálnych kontrol KDI Nitra počas kontrol medzi obcami Trnovec nad Váhom a Jatov. Ten si to uháňal neuveriteľnou rýchlosťou 163 km/h. "V úseku mimo obce, kde je predpísaná najvyššia povolená rýchlosť 90 km/h, išiel rýchlosťou 163 km/h. Povolenú rýchlosť tak vodič vozidla BMW X5 prekročil o 73 km/h a v rámci tzv. objektívnej zodpovednosti sa o svojom odhalenom priestupku dozvie majiteľ auta z pošty. Predmetný skutok je riešený ako správny delikt," poznamenala nitrianska polícia.

Cestní piráti na cestách:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Muži zákona sa zároveň rozhodli varovať všetkých vodičov, aby si na cestách dávali pozor. "Upozorňujeme vodičov, že vysokou rýchlosťou ohrozujú seba a ostatných účastníkov cestnej premávky. Dodržujte dopravné predpisy a jazdite bezpečne," dodali.

Viac o téme: CestaVodičRýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu