Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragédia na skládke biomasy v okrese Rimavská Sobota: Na muža sa zrútil betónový panel, zranenia boli fatálne!

Nové farby polície a nové policajné autá
Nové farby polície a nové policajné autá (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

VRBOVCE - V areáli skládky na biomasu sa odohrala vo včerajších hodinách veľká tragédia. Okrem majiteľa sa tam mali v tom čase nachádzať aj dvaja ďalší zamestnanci. Jeden z nich zahynul po tom, ako ho privalil betónový panel. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Na skládke biomasy v okrese Rimavská Sobota sa vo včerajších hodinách (17. február 2024) odohrala veľká tragédia. Istý muž Vlastimil (zrejme zamestnanec) zahynul po tom, ako ho privalil betónový panel. Portál JOJ Plus informuje, že v čase nešťastia sa nachádzali v areáli majiteľ a ešte jeden muž. Polícia vyšetruje prípad ako prečin umsrtenia.

K situácii sa vyjadril aj obyvateľ Vrboviec Ľubomír: "Najprv sme počuli veľký krik. Bol to majiteľ tej firmy. Našiel jedného z miestnych chlapov s vážnymi zraneniami. O pár minút prišli záchranári, ale bolo to už zbytočné. Zranenia boli fatálne."

​Vlastimila mal podľa doterajších infrmácií pripučiť jeden z betónových panelov."K udalosti došlo v priestore skládky biomasy. Telo 58-ročného muža bolo nájdené v blízkosti zvaleného betónového piliera," informovala hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Petra Kováčiková. Polícia už vypočúvala aj majiteľa skládky."Neviem, čo sa stalo. Bol to strašný šok, je to veľká tragédia," doplnil Ľubomír.

Prípad je v štádiu vyšetrovania. Čaká sa na predbežné výsledky pitvy. "V prípade prebiehajú procesné úkony a bližšie informácie nebudú zo strany polície poskytované," uzavrela hovorkyňa.

Viac o téme: SmrťSkládkaSLovenskoRimavská SobotaKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu