Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AKTUÁLNE Detaily smrteľnej nehody pri Trnave: Spolujazdkyňa (†54) vystúpila z auta! Vpálil do nej ďalší vodič

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Z dôvodu vážnej dopravnej nehody v obci Boleráz v okrese Trnava bola dnes popoludní uzavretý hlavný cestný ťah v smere na Trstín. Informuje o tom trnavská polícia na sociálnej sieti.

archívne video

Hrozivé video z nehody na D1: Kamionista narazil do cestárskeho auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Cestu medzii obcou Trstín a Trnavou uzavreli. Polícia odkláňala dopravu v smere z Trnavy pri trnavskom obchvate a z opačného smeru v obci Trstín cez Smolenice a Horné Orešany. Na miesto bol privolaný aj znalec z odboru cestná doprava.

AKTUÁLNE Detaily smrteľnej nehody
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Polícia SR - Trnavský kraj)

Ako sa ukázalo neskôr, v obci Boleráz vyhasol život ženy. "Podľa prvotných informácií mala 53 ročná vodička zastaviť menšiu dodávku na ceste uprostred obce. 54 ročná spolujazdkyňa mala z auta vystúpiť a postaviť sa za vozidlo, keď do nej mal zozadu naraziť 42 ročný vodič na aute Opel," uviedla polícia. Žena pri nehode utrpela zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahla.

AKTUÁLNE Detaily smrteľnej nehody
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Polícia SR - Trnavský kraj)

Policajti podrobili vodičov dychovým skúškam, s negatívnymi výsledkami. Okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

"Upozorňujeme vodičov, aby sa pri jazde plne venovali vedeniu vozidla a sledovali situáciu na ceste. V prípade, ak pociťujete čo i len malé známky únavy či nevoľnosti, auto radšej bezpečne zastavte a na chvíľu si oddýchnite. Dávajte si na cestách pozor," dodala polícia. 

Viac o téme: NehodaDopravaPolícia Trstín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu