Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V krátkom čase zasiahli rodinu až dve tragédie: Po mladej fitneske Dajane (†28) nečakane zomrel aj jej otec!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

PRIEVIDZA – Fitness komunitu na Slovensku zasiahla v auguste minulého roka správa o smrti len 28-ročnej mladej osobnej trénerky a fitnesky Dajany Dulovcovej. Tú našla jej mama ležať vo vani bez známok života, a, žiaľ, pomôcť sa jej už nedalo. Po pol roku zasiahla tragédia rodinu znova. Tentoraz prišiel o život otec nebohej športovkyne. Osudným sa mu stal obľúbený rybolov.

Z tragickej smrti mladej Dajany sa dodnes spamätáva jej rodina, priatelia ale aj klienti. Bola totiž osobná trénerka a poradkyňa pre výživu. Známa bola najmä v Prievidzi, ale vďaka internetu ju poznali aj v iných regiónoch. Sociálne siete v lete zaplavili kondolencie a reakcie ľudí, ktorí nemohli uveriť tomu, že nečakane odišla mladá žena, ktorá svoj život zasvätila športu a pomoci iným.

archívne video 

Pri Senci objavili v jazere dve mŕtve telá! (Zdroj: Topky.sk/Maarty)

Teraz dostala smútiaca rodina od osudu ďalšiu tvrdu ranu. Len polroka po strate Dajany za ňou odišiel aj jej otec Mário Dulovec. Toho všetci poznali ako charizmatického chlapa, ktorý sa venoval aj výrobe hudobných nástrojov a výrobkov z dreva a prírodných materiálov. Podľa prvých informácií to vyzerá tak, že sa nešťastne utopil pri svojom milovanom rybolove. Zrejme ho strhla vlna, keď rybárčil vo vodách oceánu. Správu zverejnila na sociálnej sieti stránka Djembe Picnic-bubnovanie, workshop,tanec.

V krátkom čase zasiahli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Djembe Picnic-bubnovanie,workshop,tanec)

"Dnes ráno sme sa dozvedeli smutnú správu, že nás navždy opustil človek, ktorý sa veľmi podieľal na organizácii pri začiatkoch Djembe Picnicu. Ďakujeme ti za každú chvíľu, a že boli riadne veselé. Ďakujeme za úžasné zážitky, na ktoré nikdy nezabudneme. Sme veľmi radi, že sme sa stihli ešte posledné leto vidieť,“ uviedli organizátori workshopov. Na počesť svojho kamaráta zorganizovali aj zbierku a založili transparentný účet. Vyzbierané peniaze majú slúžiť na pomoc s nákladmi na úkony spojené s touto nečakanou udalosťou.

Viac o téme: TragédiaRybárúmrtieFitneska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu