Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Streľba na Záhorí: Muž zabil najskôr svoju manželku a potom seba! Mrazivé detaily

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BORSKÝ MIKULÁŠ - Dvoch mŕtvych ľudí so strelným poranením, 71-ročnú ženu a 73-ročného muža, našli v piatok záchranári v ich rodinnom dome v Borskom Mikuláši v okrese Senica. Informuje o tom Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti.

archívne video

Pri Senci objavili v jazere dve mŕtve telá! (Zdroj: Topky.sk/Maarty)

Podľa informácií TV JOJ mal 73-ročný muž pomocou jatočnej pištole najskôr zastreliť svoju 71-ročnú manželku, ktorá sedela vedľa neho na posteli a následne zbraň namieril na seba a spáchal samovraždu. Obaja utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli. Smrť mala byť podľa predbežných informácií dopredu naplánovaná. Seniori trpeli vážnymi ochoreniami. Žena mala rakovinu a muž mal slabé srdce. Podľ susedov to bol milý a dobrosrdečný pár. Nič nenasvedčovalo tomu, žeby sa hádali. 

Informáciu potvrdila aj polícia. "Policajná hliadka bola v ranných hodinách privolaná ako asistencia hasičom pri otvorení rodinného domu," uviedla policajná hovorkyňa v Trmave Mária Linkešová. Na mieste zistili, že manželia nejavia známky života. Obe osoby mali viditeľné zranenia po použití pravdepodobne strelnej zbrane.

"Vzhľadom na okolnosti, za ktorých mohlo dôjsť k ich úmrtiu, polícia okolie domu uzavrela a na miesto vyslala krajský výjazd s vyšetrovateľom, ktorý zadokumentuje prípad a stanoví právnu kvalifikáciu skutku," doplnila hovorkyňa.  Aktuálne prípad prevzal policajný vyšetrovateľ.

Viac o téme: ZáchranáriBorský MikulášMŕtve telá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu