Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bizarná krádež zachytená na VIDEU: Ehm... Zlodej ukázal viac, ako sa patrí!

(Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Facebook/)

PIEŠŤANY - Policajti z kriminálnej polície vyšetrujú krádež prívesného vozíka plného dreva v obci Hubina v okrese Piešťany. O prípade informovala trnavská krajská polícia na sociálnej sieti. Keď policajti začali vyšetrovať túto krádež, ešte netušili, že uvidia viac, ako by sami chceli.

Prípad sa stal ešte začiatkom januára ale policajti o ňom informujú až teraz. Neznáme osoby mali vtedy v priebehu noci ukradnúť riadne uzamknutý prívesný vozík, ktorý mala jeho majiteľka zaparkovaný pred rodinným domom. Krádežou jej vznikla škoda 900 eur, a to nielen na samotnom vozíku, ale aj na naštiepanom dreve, ktoré na ňom bolo naložené.

Kriminalisti preverili všetky informácie a aj dostupné kamerové záznamy. Na jednom z nich sa podarilo zachytiť dve osoby, ktoré sa snažili vozík pripevniť k ich autu. "Jeden z mužov bol tak zabratý do práce, až mu povolili nohavice a na kameru ukázal viac, ako by sa patrilo," informovala polícia, ktorá z krádeže zverejnila kamerové záznamy na sociálnej sieti.

Pri krádeži mu povolili nohavice a ukázal viac, ako sa patrí (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

"Pokiaľ ste osoby, alebo ich časti, na záberoch spoznali, prípadne vám niekto ponúkal palivové drevo alebo prívesný vozík za výhodnú cenu, kontaktujte políciu na čísle 158, alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj," apeluje polícia na verejnosť.

Viac o téme: DrevoNohaviceZadok KrádežHubina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu