Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nové detaily o mŕtvom novorodencovi! Prehovorila matka ženy, ktorá ho porodila: Policajti prípad vyšetrujú ako vraždu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Polícia včera informovala o hrôzostrašnom náleze. V obci Gajary v okrese Malacky objavili telo novorodenca bez známok života. Podľa matky ženy, ktorá dieťa porodila, sa malo narodiť už mŕtve. Čo sa v osudný moment dialo?

archívne video

Ďalší brutálny prípad v Bratislave: V byte našli dve mŕtve telá (Zdroj: Topky/Maarty)

Skutočne desivý pohľad sa naskytol včera 16.1. 2024 v podvečerných hodinách polícii, ktorá zasahovala v obci Gajary v okrese Malacky. V jednom z rodinných domov sa totiž nachádzal mŕtvy novorodenec. "Policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave boli včera v podvečerných hodinách vyslaní do obce Gajary k nálezu tela novorodenca bez známok života. Hodnovernosť na mieste preverili a potvrdili," poznamenali muži zákona na sociálnej sieti.

Pre tvnoviny.sk prehovorila matka ženy, ktorá mala dieťatko porodiť. Celý incident sa podľa jej slov stal okolo piatej hodiny, keď bola ešte v práci. Dieťa sa údajne narodilo už mŕtve, a preto sa jej muž rozhodol zobrať placentu a vyhodiť ju do kontajnera. Dieťa pritom malo byť v toalete.

Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie. "Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktorý v tejto súvislosti začal trestnej stíhanie vo veci zločinu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou podľa §146 Trestného zákona," uviedla polícia.

Viac o téme: DieťaNovorodenecPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu