Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pre futbalový zápas v Bratislave pripravila polícia bezpečnostné opatrenie

(Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Policajti pripravili v súvislosti s nedeľným futbalovým zápasom v Bratislave medzi ŠK Slovan Bratislava a DAC Dunajská Streda bezpečnostné opatrenie. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Aktualizované 18:30 Situácia v súvislosti s futbalovým zápasom medzi Slovanom Bratislava a DAC Dunajská Streda je zatiaľ pokojná. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti. "Doteraz sme nezaznamenali prípady vážneho narušenia verejného poriadku alebo páchania inej protiprávnej činnosti zo strany futbalových fanúšikov," spresnili policajti.

"Policajti pripravili v tejto súvislosti bezpečnostné opatrenie, do ktorého je zapojený primeraný počet policajtov," uviedli s tým, že o prípadných dopravných obmedzeniach budú verejnosť včas informovať. Vyzvali návštevníkov, aby rešpektovali ich pokyny a výzvy a boli ohľaduplní voči ostatným občanom. Ak dôjde k narušeniu verejného poriadku alebo páchania protiprávnej činnosti zo strany futbalových fanúšikov, využijú všetky zákonné možnosti k jeho náprave a obnoveniu, dodali.

Viac o téme: Bezpečnostné opatreniaFutbalový zápasPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu