Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pátranie po nezvestnom 11-ročnom chlapcovi z Bratislavy bolo ukončené

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia ukončila pátranie po nezvestnom 11-ročnom Jánovi Pajongovi z Bratislavy. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

AKtualizované 11:03 Pátranie bolo ukončené. 

"V súvislosti s vyhláseným pátraním po 11-ročnej nezvestnej osobe vám oznamujeme, že pátranie bolo ukončené," uviedla hovorkyňa Jana Šimunková.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 11-ročnom Jánovi Pajongovi z Bratislavy. Naposledy ho videli v sobotu (9. 12.) približne o 15.30 h v mieste prechodného pobytu na Medveďovej ulici v Bratislave.Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

"Od toho času jeho pohyb a pobyt nie je známy, a nepodal o sebe žiadne informácie," ozrejmila hovorkyňa.Nezvestný je 160 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má krátke bledohnedé vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečenú zimnú športovú bundu žlto-čiernej farby, šál červeno-bielej farby, zimnú čiapku žltej farby a zimné topánky hnedej farby.

Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby na priloženej fotografii môže verejnosť oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátraniePolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu