Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie v prípade rodinnej tragédie v Šali

K útoku došlo v bytovom dome na Hollého ulici.
K útoku došlo v bytovom dome na Hollého ulici. (Zdroj: Facebook/Msú Šaľa)

NITRA - Krajský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy v časti dokonaný a v časti v štádiu pokusu a zároveň za prečin usmrtenie v prípade rodinnej tragédie v Šali. V pondelok (27. 11.) v skorých ranných hodinách na Hollého ulici v mestskej časti Šale vo Veči boli nájdené dve usmrtené osoby a dve osoby s mnohopočetnými bodnými poraneniami, s ktorými boli prevezené do nemocnice v Nitre a v Galante, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Jedna z osôb prítomných v byte pravdepodobne napadla nožom ďalšie tri osoby, z ktorých jedna zraneniam na mieste podľahla. Podozrivá osoba bola následne nájdená bez známok života na chodníku pri bytovom dome. Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania, skonštatovala polícia. Pri tragédii študent medicíny nožom zaútočil na svojho mladšieho brata a rodičov. Následne vyšiel z bytu na siedme poschodie a vyskočil z okna. Obaja bratia zraneniam podľahli, rodičia sú hospitalizovaní v nemocnici.

 

VRAŽDA V ŠALI ➡️Včera v ranných hodinách došlo na Hollého ulici v Šali Veči k tragickej udalosti, kde boli nájdené dve...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Tuesday, November 28, 2023

 

Viac o téme: VyšetrovaniePolícia Rodinná tragédiaŠaľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu