Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

AKTUÁLNE Na diaľnici uniká nebezpečná látka: Úsek je už sprejazdnený

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR František Iván)

BRATISLAVA - Policajti aktuálne zasahujú na diaľnici D1, kde uniká nebezpečná látka. Vodiči, pozor! Cesta je obojsmerne uzavretá. Danému miestu sa radšej vyhnite.

Aktualizácia

19:34 Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) sa stále snažia zastaviť unikajúcu nebezpečnú látku v katastri obce Svätý Martin (okres Senec). Ich prácu komplikuje tlak v nádobe, v ktorej sa látka nachádza. Informovala o tom Bianka Královičová z oddelenia komunikačného a vnútorných záležitostí Prezídia HaZZ.

18:35 Príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) zastavili únik nebezpečnej látky pri diaľnici D1 v úseku medzi Sencom a Blatným. Aktuálne pracujú na jej odstránení. Informovala o tom Bianka Královičová z oddelenia komunikačného a vnútorných záležitostí Prezídia HaZZ s tým, že nedošlo k zraneniu žiadnej osoby.

17:05 Diaľnica D1 je už sprejazdnená. Informovala o tom bratislavská polícia na sociálnej sieti.

archívne video

Dopravná nehoda na zjazde D3 medzi Žilinou a Strážovom (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Na diaľnici D1 v úseku medzi Sencom a Blatným aktuálne vyteká nebezpečná látka z dôvodu poškodenia bio plynovej stanice. " K úniku látky došlo v blízkosti 28,5 km diaľnice D1 v úseku medzi Sencom a Blatným. Z uvedeného dôvodu dôjde k obojsmernému uzavretiu diaľnice D1 zo strany dopravných policajtov," poznamenala polícia. Zároveň upozornila, aby sa vodiči danému úseku radšej vyhlu a využili alternatívnu trasu alebo sa riadili pokynmi polície.

 

AKTUÁLNA INFORMÁCIA: ÚNIK NEBEZPEČNEJ LÁTKY NA DIAĽNICI D1‼️ DIAĽNICA BUDE OBOJSMERNE UZAVRETÁ ⚠️ 🔴Krátko pred 15.30 h...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, November 20, 2023
Viac o téme: CestaDiaľnicaNebezpečná látkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu