Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE V rýchliku na Spiši pobodal útočník mladé dievča: So zraneniami ho previezli do nemocnice

Polícia útočníka zadržala. Zobraziť galériu (3)
Polícia útočníka zadržala. (Zdroj: Polícia SR)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - V jednom z rýchlikov na východe Slovenska došlo v stredu večer k incidentu medzi cestujúcimi. Na mieste zasahuje polícia. TASR to potvrdila krajská policajná hovorkyňa z Košíc Lenka Ivanová. Podľa dostupných informácií muž dobodal vo vlaku mladú ženu.

Incident sa mal odohrať v rýchliku R 762 smerujúcom z Košíc do Žiliny. Vlak aktuálne stojí v Spišskej Novej Vsi a má takmer dvojhodinové meškanie.

"Keďže sa v súčasnej dobe zisťujú prvotné informácie, viac informácií nie je možné poskytnúť," uviedla Ivanová.

AKTUÁLNE V rýchliku na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR)

Železničná spoločnosť Slovensko na svojom webe okrem iného informovala, že na miesto bola jednému z cestujúcich privolaná posádka rýchlej zdravotnej pomoci.

Podľa noviny.sk mal vo vlaku muž pobodať mladé dievča a po útoku chcel utiecť. Mladá žena mala utrpieť viacero bodných rán, okrem iného aj na krku. Zostala ležať v kupé. Dvaja cestujúci útočníka spacifikovali a zadržali. Dievča previezli so zraneniami do nemocnice.

Tvnoviny.sk uvádzajú, že páchateľ mal pri sebe dva kuchynské nože. Do vlaku pristúpil v Krompachoch. Študentku mal dvakrát bodnúť do krku a raz do ruky. Pohotová sprievodkyňa podľa týchto informácií mala strhnúť záves a zastaviť ním krvácanie.

Útočník je už v rukách polície.

Viac o téme: VlakCestujúciRýchlikPolícia Spiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu