Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto nemal nikto vidieť! Štátnu tajomníčku Kurilovskú zradili strmé schody a topánky, takto ju chytal minister

Kurilovská mala na prehliadke hasičskej techniky menšiu nehodu Zobraziť galériu (2)
Kurilovská mala na prehliadke hasičskej techniky menšiu nehodu (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Bola to bežná prehliadka hasičskej techniky vedenia ministerstva vnútra, ktoré v súčasnosti vedie Matúš Šutaj Eštok a sekunduje mu štátna tajomníčka Lucia Kurilovská ako bývalá rektorka policajnej akadémie. Práve tej sa stala menšia nehoda práve vo chvíli, keď zostupovala pomerne strmými schodmi, ktoré sú na hasičskom aute.

Všetko sa udialo pred tlačovou konferenciou Ministerstva vnútra SR a Prezídia Hasičského a záchranného zboru v priestoroch Hasičskej stanice 3 Krajského riaditeľstva HaZZ v Bratislave. Téma bola jasná: "Reflektujeme na mimoriadne udalosti ovplyvnené zmenou klímy."

Matúš Šutaj Eštok
Zobraziť galériu (2)
Matúš Šutaj Eštok  (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Osudová prehliadka

Ešte predtým, ako sa tlačovka mohla začať, sa vedenie rezortu rozhodlo spraviť obhliadku techniky, ktorú si prišiel pozrieť ako minister Šutaj Eštok, tak aj štátna tajomníčka Kurilovská. Tej sa však pri zostupovaní z auta nešťastne šmykli topánky a takmer padla na zem. Celý incident bol zachytený novinármi. Bolo len šťastím, že Šutaj Eštok ako džentleman počkal, kým Kurilovská zíde po schodoch, čiže ju okamžite chytil, pričom sa v zápale záchrany okamžite zapojili aj ďalší pracovníci.

VIDEO Minister a štátni tajomníci na prehliadke technického vybavenia hasičov (incident so štátnou tajomníčkou Luciou Kurilovskou sa odohráva v čase videa 7:25):

Prezident hasičského zboru víta Matúša Šutaj Eštoka a Luciu Kurilovskú v hasičskej stanici v Bratislave (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Viac o téme: HasičiPrehliadkaMinisterstvo vnútraŠtátna tajomníčkaLucia KurilovskáMatúš Šutaj Eštok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu