Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kysuce znova ochromila tragická nehoda: Sú známe detaily! Mladík (†20) vletel priamo pod kamión, nemal šancu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia SR - Žilinský kraj)

KRÁSNO NAD KYSUCOU - Ďalšia tragédia na kysuckých cestách. Z dôvodu dokumentovania vážnej dopravnej nehody bola dnes dopoludnia cesta I/11 v k.ú. Krásno nad Kysucou na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Dôvodom bola tragická zrážka osobného auta s nákladiakom, ktorá stála život 20-ročného šoféra.

archívne video

Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Podľa polície 20-ročný vodič z Poľska viedol dodávkové motorové vozidlo Renault v smere zo Žiliny na Čadcu. V tom však z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s oproti idúcim nákladným motorovým vozidlom, ktoré viedol 61-ročný poľský vodič. Zrážka mala tragický koniec. Mladík utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Alkohol u vodiča kamiónu vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého mladého muža bude vykonaná pitva. "Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uviedla polícia.

 

OPӒŤ VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA NA CESTE I/11 V K.Ú. KRÁSNO NAD KYSUCOU AKTUALIZÁCIA: Dnes v ranných hodinách došlo opäť ...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Monday, October 30, 2023

Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá a následne presmerovaná do jedného jazdného pruhu. "Polícia apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách," uviedla polícia. 

Viac o téme: NehodaKrásno nad Kysucou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu