Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šok pre predsedu KDH Milana Majerského: Okradli ho! O čo všetko prišiel?

Milan Majerský
Milan Majerský (Zdroj: Topky/ Ramon Leško)

KOŠICE - Tomu sa povie smola. Zlodeji sa rozhodli obohatiť v šatni zimného štadióna v Levoči. Brali všetko, čo im prišlo pod ruky - mobily, hodinky aj peniaze. Medzi tými, ktorí prišli o veci, bol zhodou okolností aj predseda Prešovského samosprávneho kraja a líder KDH Majerský. Práve vtedy si bol totiž zahrať s priateľmi hokej.

archívne video

Chceme byť v parlamente slušnou a konštruktívnou opozíciou, tvrdí KDH (Zdroj: TASR/Adriána Hudecová)

Krádež na štadióne majú podľa prešovskej polície a svedomí traja mladíci vo veku 16, 17 a 19 rokov. O prípade informuje portál tvnoviny.sk. Do priestorov štadióna sa trojica dostala ľahko a následne vylomili dvere na šatni. „Vošli dnu a odtiaľ vzali mobilné telefóny, finančnú hotovosť, náramkové hodinky ako aj ďalšie veci,“ uviedli policajti. 

Celková škoda bola vyčíslená na 5790 eur. Popradskí vyšetrovatelia obvinili páchateľov zo zločinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva. „Obvinení sú momentálne stíhaní na slobode, ak sa im vina pred súdom preukáže, hrozí im trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov,“ informovali policajti s tým, že v prípade mladistvých budú tresty polovičné.

Čo na to Majerský?

 „Bola nám vykradnutá šatňa počas toho, ako sme hrali hokej,“  potvrdil Majerský. Povedal, že  viacerým ukradli doklady, karty i peniaze. On prišiel o peňaženku a mobil. Našťastie, po takmer 12 hodinách dostali hokejoví nadšenci svoje veci späť. Mladíci si pri ďalšom podobnom nápade snáď  dobre rozmyslia, či naozaj stojí za to kradnúť cudzie veci.  

Viac o téme: KDHMilan Majerský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu