Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Na Slovensko prichádza nová značka supermarketu: Nemá konkurenciu, nakúpite v ňom obľúbené pochúťky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Na slovenský prichádza nová značka supermarketu. Tentoraz náš trh rozšíria Taliani. V bratislavskej časti Bory sa už koncom októbra prvá slovenská predajňa značky Cortelazzi.

O otvorení supermarketu informujú Hospodárske noviny. Cortelazzi je sieť obchodov, ktorú vlastní rovnomenná rodina z oblasti Verony a Lombardie. Čechom je známa už 30 rokov, z Prahy spoločnosť zásobuje tamojší trh, ale aj okolité štáty. V českej metropole majú aj vlastný supermarket výlučne s talianskym sortimentom. Podobný vyrastie aj v našom hlavnom meste.

Na Slovensko prichádza nová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Bratislava bude mať svoju predajňu dokonca skôr ako Viedeň či Budapešť. Rozprestierať sa bude na ploche 1 800 štvorcových metrov a ponúkať bude približne 4 500 produktov. Zamestnávať bude 20-30 ľudí.

Cieľovou skupinou má byť bežný spotrebiteľ, nemá teda ísť o prevádzky pre gastropodnikateľov. „V ponuke budú vína v modernej enotéke, syry, údeniny, káva, cestoviny či oleje,“ uviedol pre HN Stefano Pogna, zástupca Cortelazzi pre Slovensko. Okrem toho si budete môcť kúpiť aj tovar bežnej spotreby. Súčasťou supermarketu bude aj kaviareň s reštauráciou.

Viac o téme: SupermarketObchodCortelazzi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu