Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neúspešný politik sa vrátil k poľovačke! Kto je krásna brunetka po jeho boku? Drsný rozchod s Miss Slovensko

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/ M. Š., Topky/ Ján Zemiar, Pixabay)

BRATISLAVA – Bývalý poslanec Národnej rady György Gyimesi si po neúspešných voľbách užíva čas na voľnej nohe. Aj keď avizoval, že jeho politická kariéra ešte nekončí, najbližšie štyri roky o ňom pravdepodobne v politických kruhoch počuť nebude. Po ukončenom vzťahu s bývalou Miss Slovensko Magdou Šebestovou sa však k nemu pritúlila neznáma kráska. S novým úlovkom sa pochválil na Instagrame.

archívne video

VIDEOROZHOVOR Gyimesi (Aliancia): Dzurinda je len politický planktón a Maďarsku treba pomôcť chrániť schengenskú hranicu pred migrantami! (Zdroj: Topky.sk/ Ján Zemiar)

Kto nemá šťastie v hre, má šťastie v láske. Týmto pravidlom sa zrejme riadil aj bývalý parlamentný poslanec Gyimesi, ktorý po neúspešných voľbách znova nezasadne do parlamentných lavíc. Životu mu však túto kariérnu ranu dosť možne vykompenzoval. Na sociálnej sieti sa pochválil fotografiou, na ktorej je v objatí neznámej, no krásnej brunetky.

Neúspešný politik sa vrátil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/ gyimesi_gyorgy)

Lámač ženských sŕdc si pritom len prednedávnom prešiel rozchodom s bývalou Miss Slovensko Magdou Šebestovou. Aj keď ich vzťah trval len štvrť roka, ich rozchod zanechal jazvy na duši. „Mňa už nikto nechce. Vyšiel som z módy,“ povedal krátko po rozchode vtedy ešte parlamentný poslanec. „Môžem potvrdiť, že sme sa rozišli a Jurajovi držím palce v jeho politickej kariére. Viac svoje súkromie komentovať nebudem,“ dodala Šebestová.

Neúspešný politik sa vrátil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MŠ)

Ako informuje portál Plus1Deň, Gyimesi je zanieteným poľovníkom, práve táto jeho záľuba je možno trikom na to, ako si uloviť tú najkrajšiu ženu. Tento koníček mu napokon pomáha vyrovnať sa aj s trpkou prehrou vo voľbách. Na poľovačku sa vydal aj tento týždeň. Nezabudol ani na svojho syna, ktorého učí rovnakej záľube.

Viac o téme: Magda ŠebestováGyörgy GyimesiNová láska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu