Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Jožo Pročko opäť pokúša: Nečakaný útok vajcom pobúril fanúšikov! Reakcie politikov teraz bavia internety

(Zdroj: Facebook/Jožo Pročko – stránka, OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti)

BRATISLAVA – Pondelkový incident, pri ktorom bol kedysi známy slovenský komik Jozef Pročko (OĽaNO a priatelia) napadnutý neprajníkmi strany, pobavil celý internet. Aj keď je útok na verejného činiteľa neakceptovateľný, mnohým sledujúcim sa zdá reakcia parlamentného poslanca za hnutie OĽaNO neprimeraná. Na tlačovej besede hnutia sa dokonca objavil s golierom, ktorý väčšina sledujúcich vnímala ako preháňanie situácie. Pozrite sa, čo si o Pročkovom najnovšom kúsku myslia Slováci a politici.

Strana OĽaNO vníma pondelkovú udalosť ako formu stupňujúceho sa násilia voči hnutiu zo strany opozičných voličov a politikov. Podľa predstaviteľov hnutia ide o následok vyburcovaných nálad vo vyburcovanom predvolebnom súboji.

TK OĽaNO a priatelia- STUPŇUJÚCE NÁSILIE VOČI OĽANO a REAKCIA NA AKCIU VÍRUS (Zdroj: FACEBOOK/ OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti)

Na celej situácii sa bavil aj kandidát na parlamentného poslanca za SNS Tomáš Taraba. „Samozvaný bojovník proti mafii, ktorému vajíčko vyradilo stavce. Verím, že niektoré poslankyne parlamentu verejne povedia, aké mali s týmto hlupákom za štyri roky v parlamente osobné skúsenosti,“ napísal na sociálnej sieti.

 

Samozvaný bojovník proti mafii, ktorému vajíčko vyradilo stavce. Verím, že niektoré poslankyne parlamentu verejne povedia, aké mali s týmto hlupákom za štyri roky v parlamente osobné skúsenosti.

Posted by Tomáš Taraba • SNS - ŽIVOT NS on Tuesday, September 19, 2023

Celé dianie si nenechala ujsť ani satirická stránka Prezident. „V Lučenci dnes zaútočil vajíčkami na Joža Pročka chlap v tričku ‚Brat za brata‘. Ďalší muž potom udieral Pročka do hlavy,“ komentujú stroho.

 

V Lučenci dnes zaútočil vajíčkami na Joža Pročka chlap v tričku "Brat za brata". Ďalší muž potom udieral Pročka do hlavy. video - https://www.facebook.com/jozoprockostranka/videos/849672526389701

Posted by Prezident on Monday, September 18, 2023

Podľa Miroslava Mikuleka, päťky na kandidátke slovenských komunistov, je Pročko len obyčajný komediant. „Prosím vás pekne a toto nám tu vládlo. Dotácie pre svoju spoločnosť získal a teraz chudáčik jedno vajíčko a ťažké zranenia. Bojovník proti mafii Pročko. Komediant. Už chápe koniec jeho akože politickej kariéry. Ešte získa štedré odstupné ako aj ostatný a žije. Čo sa vôbec ide sťažovať? Však behal po obchodnom centre ako zmyslov zbavený. To ho nič nebolelo. Komediant bude komediant,“ zhodnotil Mikulek.

 

Prosím vás pekne a toto nám tu vládlo. Dotácie pre svoju spoločnosť získal a teraz chudáčik jedno vajíčko a ťažké...

Posted by Miroslav Mikulek on Tuesday, September 19, 2023

Hnutie OĽaNO je podľa Mareka Kurtu (Republika) len spolkom cvokov. „Pročko sa zahral na trpiteľa - mučeníka a zatiaľ čo nie tak dávno behal na verejnosti nahý a ani neprechladol, tak tentokrát ho praženica na ofine tak silno zranila, že si musel zobrať nákrčník ako po ťažkej autonehode,“ komentuje na sociálnej sieti. Dodáva, že ak mu takéto zranenia spôsobilo obyčajné vajce, na Slovensko bude zo zahraničia okamžite vyslaný tím archeológov. „Pretože ak toto sa stalo po údere škrupinkami, tak s pravdepodobnosťou rovnajúcou sa istote muselo ísť o dinosaurie vajcia,“ dodáva satiricky.

Vtipnou bodkou na záver je video zobrazujúce matku, ktorá v komickom videu rozbíja vajcia o hlavu svojich detí. Celú situáciu tak sprevádza detský smiech. Podľa Pavla Gašpara, syna Tibora Gašpara, ktorý je deviatkou na kandidátke SMERU-SD, je útok vajcom na Jozefa Pročka „nebezpečný“ poznamenal s humorom. Ako ukážku Pročkovho prekrúcania situácie priložil aj video, ktoré má dokazovať prehnaný opis celej situácie aj zdravotného stavu Jozefa Pročka po útoku vajcom.

Viac o téme: Jozef PročkoTomáš Taraba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu