Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Ďalšia bitka pred parlamentnými voľbami: Matovičov kandidát zaútočil na parkovisku v Petržalke!

(Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Zdá sa, že slovenskí politici majú slabosť na fyzické potýčky. Internetom totiž koluje video, na ktorom sa bije kandidát za hnutie OĽANO-KÚ-ZA. Na parkovisku uštedrí pár rán protivníkovi, ktorý je na prvý pohľad zdatnejší, no to mu neprekáža vo fyzickej konfrontácii.

Kandidátka hnutia OĽANO-KÚ-ZA je plná rôznorodých ľudí - od športovcov, občianskych aktivistov, zabávačov až po lekárov. Číslo 44 pripadlo študentovi Tomášovi Holkovičovi (26). A práve on bol v sobotu zachytený pri tom, ako "naložil" mužovi na parkovisku počas predvolebného mítingu v bratislavskej Petržalke. Video zachytáva, ako mu niekoľkokrát dá päsťou do tváre, na čo sa z diaľky ozve: "Čo robíš?" 

Kandidát hnutia OĽANO-KÚ-ZA prichytený pri bitke (Zdroj: Tip čitateľa)

V diskusii pod videom väčšina ľudí vyjadruje Holkovičovi podporu a tvrdia, že si to jeho protivník zaslúžil. Vraj Tomáša totiž predtým opľul. "Ja by som toho pľuvajúceho debila dobil a hlavu mu strčil do ho*na," napísal jeden užívateľ. Holkovič je aktívny športovec, pred rokom vyhral juniorské majstrovstvá sveta v kickboxe, a práve na to poukázala jedna žena, ktorá sa pýta, či jeho správanie neporušilo kódex športovcov, podľa ktorého by sa nemali prvky bojového umenia používať v bežnom živote. 

 

🫵 #TYROZHODNEŠ 👤#obyčajnýTomáš44

Posted by Tomáš Holkovič - kandidát OĽANO a priatelia č. 44 on Tuesday, September 12, 2023

Zdá sa, že slovenskí politickí kandidáti jednoducho majú takéto potýčky v krvi. Tento týždeň sa odohral škandalózny incident medzi predsedom hnutia OĽANO-KÚ-ZA Igorom Matovičom a exministrom vnútra Robertom Kaliňákom počas tlačovky Smeru, ktorú narušil práve Matovič. Kaliňák podišiel k jeho autu a snažil sa jeho iniciatívu prerušiť, načo ho Matovič začal kopať. Následne pristúpil ďalší kandidát za Smer a Matovičovi dal poriadnu ranu do tváre. Incident odsúdili odborníci, verejnosť aj mnohí politici, ktorí sa zhodli na tom, že to bolo dno a obrovská hanba slovenskej politiky. 

Bitka Roberta Kaliňáka a Igora Matoviča (Zdroj: Facebook/Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti)

Viac o téme: BitkaNásilieTomáš HolkovičOĽANO-KÚ-ZA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu