Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pre rozšírenie D1 Bratislava - Triblavina uzavrú výjazd na D1 z Vajnôr

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR František Iván)

BRATISLAVA - V súvislosti s výstavbou rozšírenia D1 Bratislava - Triblavina upozorňuje Národná diaľničná spoločnosť (NDS) na prvé dopravné obmedzenia. Od pondelka (25. 9.) bude uzavretá vetva diaľnice D1 vrátane pripájacieho pruhu v smere z Bratislavy až po Zlaté piesky, v kilometri 14,400 - 13,750. NDS o tom informuje na sociálnej sieti.

"V praxi sa motoristi musia pripraviť na to, že uzavretý bude výjazd z ulice Pri mlyne v bratislavskej mestskej časti Vajnory," informuje vodičov NDS. Napájač bude uzavretý pre budovanie novej obslužnej komunikácie k výstavbe. Doprava na ulici Pri mlyne nebude obmedzená a fungovať bude naďalej obojsmerne, avšak vodiči sa z nej nebudú môcť napojiť na diaľnicu D1.

Archívne video: Vodička prekročila na diaľnici D4 najvyššiu dovolenú rýchlosť o 78 km/h

Vodička prekročila na diaľnici D4 najvyššiu dovolenú rýchlosť o 78 km/h (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

 

⚠ D1D4: Z ULICE PRI MLYNE UZAVRIEME VETVU DIAĽNICE D1 ⚠ Priatelia, v súvislosti s výstavbou D1 Bratislava – Triblavina,...

Posted by Národná diaľničná spoločnosť on Tuesday, September 19, 2023

Zmluvu na rozšírenie D1 a stavbu križovatky D1/D4 podpísala NDS v závere novembra minulého roka s poľskou firmou Budimex. Tá sa zaviazala postaviť 3,6-kilometrový úsek približne za tri roky. Zmluvná cena je zhruba 110 miliónov eur a stavba je financovaná zo štátneho rozpočtu.

Viac o téme: UzáveraVajnoryBratislavaDiaľnca D1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu