Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Polícia sa obracia na verejnosť: Dôležitý oznam v prípade nájdenej Sone (22)! Ak ste videli násilníka, ozvite sa

Soňu sa podarilo vypátrať v pondelok ráno.
Soňu sa podarilo vypátrať v pondelok ráno. (Zdroj: FB)

BRATISLAVA - Polícia začala v prípade nezvestnej 22-ročnej ženy, ktorú sa podarilo vypátrať v pondelok ráno, trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia. Soňu sa podarilo vypátrať v pondelok ráno, kedy v bezvedomí a s reznými ranami ležala pred nemocnicou v Petržalke.

Prípad si prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície. "Keďže v súčasnej dobe sú vo veci vykonávané potrebné procesné úkony, bližšie informácie k prípadu poskytneme, hneď ako to situácia vo vyšetrovaní umožní," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. V súvislosti s prípadom žiada polícia verejnosť o pomoc.

Vyzvala ľudí na kontaktovanie v prípade, ak boli v čase 3.00 až 4.00 h svedkami podozrivého správania neznámej osoby alebo zaregistrovali podozrivo vyzerajúcu osobu sa pohybovať v blízkosti domova pre seniorov na Vilovej ulici. "Prípadne, ak týmto úsekom prechádzali vozidlom vybaveným nahrávaním kamerového záznamu," dodal Szeiff. Podotkol, že verejnosť môže políciu kontaktovať na bezplatnom čísle 158, súkromnou správou na sociálnej sieti alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru.

 

V RÁMCI VYŠETROVANIA MEDIALIZOVANÉHO PRÍPADU SA OBRACIAME AJ NA VEREJNOSŤ 👮‍♂️V rámci vyšetrovania medializovaného...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, September 11, 2023

Soňu naposledy videli v sobotu, kedy krátko pred polnocou odišla z divadla SND, v ktorom pracovala. V nedeľu o 3:30 ráno nasadla na autobus domov, tam však nedorazila. Rodina kontaktovala políciu aj Pohotovostný pátrací tím. Pátranie po mladej žene sa, našťastie, skončilo úspešne a našli ju živú v bratislavskej Petržalke pre nemocnicou. Soňa mala viaceré zranenia a podľa všetkého bola znásilnená. Polícia po páchateľovi pátra.

Viac o téme: ZnásilnenieNezvestnáSNDPetržalkaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu