Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO ako z akčného filmu: Polícia spustila rozsiahlu akciu! Neuveriteľné, kde našli ženu s dieťaťom

Polícia vypátrala sedem osôb, našla i ženu spiacu s dieťaťom v odpadkoch
Polícia vypátrala sedem osôb, našla i ženu spiacu s dieťaťom v odpadkoch (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Celkovo sedem hľadaných osôb sa podarilo polícii vypátrať počas štvrtkovej (31. 8.) akcie na území Bratislavského kraja. Išlo o osoby, ktoré sa nachádzali v pátraní ako hľadané osoby, nezvestné osoby, osoby, na ktoré bol vydaný príkaz na zatknutie, nenastúpili do výkonu trestu odňatia slobody alebo polícia pátrala po ich pobyte.

Policajti krajskej kriminálky vykonali policajnú pátraciu akciu na území Bratislavského kraja

Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Cieľom celokrajskej akcie bolo pátranie po osobách a veciach pochádzajúcich z trestnej činnosti. Policajti sa zamerali najmä na kontrolu miest, na ktorých sa zdržujú osoby bez domova. Išlo napríklad o okolie hlavnej železničnej stanice v Bratislave či okolie Stavbárskej ulice a objektu s názvom Pentagon.

Polícia skontrolovala celkovo 340 osôb. Okrem vypátraných osôb bolo predvedených aj 27 migrantov. Pri kontrole opustenej budovy na Žabotovej ulici našla ženu spiacu s ročným dieťaťom v odpadkoch, skončili v starostlivosti úradu práce, sociálnych vecí a rodiny. Jedna osoba počas akcie vydala policajtom dobrovoľne plastové vrecko s obsahom neznámej kryštalickej látky, o ktorej sa vyjadrila, že je to pervitín. Do akcie bolo zapojených niekoľko desiatok policajtov.

Viac o téme: AkciaPátraniePolicajná akciaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu